Herfst2daagse 2018

In de herfstvakantie is het weer zover, dan wordt weer de jaarlijkse Herfst2daagse georganiseerd.
Zit je op de basisschool en heb je zin in een leuk programma met toneel, muziek, mooie bijbelverhalen, knutselen en spelletjes, kom dan naar de Herfs2daagse. Het is op dinsdag 23 oktober en woensdag 24 oktober. Het thema dit jaar is ZOEK HET UIT! Als een journalist gaan we op onderzoek uit: Wie is Jezus? Wat doet Hij? Wat zegt Hij?…
We hebben een programma voor de kinderen van groep 1 t/m 5. En ook speciale activiteiten en spellen voor kinderen vanaf groep 6 t/m 8. En natuurlijk sluiten we gezamenlijk af met een spannende quiz.
Je mag één of twee dagen komen. Het is gratis. En je hoeft je niet van tevoren in te schrijven, dat kan op de ochtend zelf!
Het is op dinsdag 23 oktober en woensdag 24 oktober van 10.00 tot 12.00 (inschrijven vanaf 9.50). Op woensdag zal het iets later zijn, tot zo’n 12.30, want dan eten we nog lekker pannenkoeken met elkaar.
De herfst2daagse wordt gehouden in ’t Centrum aan de Bernhardstraat 3.
We zoeken ook nog hulp voor beide ochtenden. Mocht u/jij willen helpen dan kun je bellen met Astrid Op het Veld – 06-19366483 of astridvanthof@hotmail.com.